Airco

Airco

Of het nu gaat om uw huis of uw bedrijfspand, een gezond en aangenaam binnenklimaat is van essentieel belang, vooral tijdens de warmte zomerdagen is het fijn om uw woning, slaapkamer of kantoor te koelen. Er zijn tegenwoordig zeer effectieve airco installaties verkrijgbaar, welke in staat zijn om seizoensafhankelijk te functioneren. Met andere woorden: één systeem waarmee u in de winter kunt verwarmen en in de zomer kunt koelen. Deze systemen zijn zowel handmatig als elektronisch te bedienen, en zorgen dat u altijd maximaal kunt presteren; zowel thuis als op het werk. 

Airco advies op maat

Assen Installatietechniek is een erkend F-gassen (STEK) installatiebedrijf wat is aangesloten bij de NVKL. Wilt u weten welke verbeteringen er bij u thuis of op kantoor mogelijk zijn door de plaatsing van een aircosysteem? Neemt u dan contact met ons op! Wij voorzien u van de juiste informatie en gaan graag bij u aan de slag om uw woning of bedrijfspand te koelen en het binnenklimaat gezond te maken.

 

Airco

Airco kopen

Bent u van plan een airco te kopen? Dan bent u bij Assen Installatietechniek in Sleen aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod aan airco's voor verschillende toepassingen en voorzien u van het juiste advies. Kom met ons in contact door op de onderstaande knop te klikken.

Gratis info/advies over Airco? Neem contact op!

Bekijk hieronder wat wij nog meer met klimaatbeheersing doen:

Assen Installatietechniek gaat verder!

Assen Installatietechniek heet u van harte welkom op de vernieuwde website. 
Assen Installatietechniek is uw betrouwbare partner als het gaat om badkamers, comfort sanitair, wand- en vloertegels, verwarming en duurzame energie oplossingen.