Badkamerradiator

Badkamerradiator

Uw badkamer is pas af wanneer niet alleen het interieur naar wens is, maar het er ook behaaglijk is. Ben Verhaard is een specialist op het gebied van badkamerverwarming en wij vertellen u dan ook graag meer over de mogelijkheden. 

Decorradiatoren badkamer

Een verticale decorradiator voor de badkamer is ideaal. U geniet hiermee niet alleen van een aangename temperatuur in de ruimte, maar u heeft ook altijd warme handdoeken tot uw beschikking! Decorradiatoren zijn een stijlvolle manier van verwarmen, waarmee u profiteert van een optimaal gebruiksgemak. Assen Installatietechniek levert Vasco decorradiatoren die speciaal zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van ieder huishouden, in alle denkbare materialen, kleuren, vormen en afmetingen. 

Meer weten over badkamerradiatoren?

Heeft u nog vragen met betrekking tot decorradiatoren voor uw badkamer, of wilt u graag direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met Assen Installatietechniek!

Voor meer informatie over VASCO radiatoren klik hier.

 

Gratis info/advies over Badkamerradiator? Neem contact op!

Assen Installatietechniek gaat verder!

Assen Installatietechniek heet u van harte welkom op de vernieuwde website. 
Assen Installatietechniek is uw betrouwbare partner als het gaat om badkamers, comfort sanitair, wand- en vloertegels, verwarming en duurzame energie oplossingen.