Badkamerverwarming

Badkamerverwarming

Wanneer u bezig bent met het plannen van een badkamerrenovatie, of wanneer u een geheel nieuwe badkamer wilt laten plaatsen, denkt u dan ook eens aan de mogelijkheden op het gebied van badkamerverwarming. U kunt kiezen voor een stijlvolle designradiator, maar ook vloerverwarming behoort tot de mogelijkheden. 

Een stijlvolle radiator

Radiatoren zijn tegenwoordig in alle denkbare vormen, afmetingen en kleuren verkrijgbaar. Dat betekent dat u een radiator kunt kiezen die niet alleen praktisch is voor uw specifieke badkamer, maar ook nog eens past bij de inrichting en stijl. 

Vloerverwarming

Vloerverwarming is de meest comfortabele manier van verwarmen. De ruimte wordt gelijkmatig opgewarmd, is geheel onzichtbaar en zorgt voor warme voeten. Ideaal dus voor de badkamer! Elektrische vloerverwarming in de badkamer biedt u vele voordelen. Zo is het vrij gemakkelijk te plaatsen; het kan direct in de egalisatie van de badkamer worden verwerkt. Ook is het eenvoudig in gebruik en profiteert u van lage aanschaf- en verbruikskosten. En u heeft geen onderhoudskosten! Ideaal toch?

Meer weten? 

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot badkamerverwarming? Neemt u dan contact op met Assen Installatietechniek! 

Vasco Oni

Gratis info/advies over Badkamerverwarming? Neem contact op!

Assen Installatietechniek gaat verder!

Assen Installatietechniek heet u van harte welkom op de vernieuwde website. 
Assen Installatietechniek is uw betrouwbare partner als het gaat om badkamers, comfort sanitair, wand- en vloertegels, verwarming en duurzame energie oplossingen.