Badmeubelen

Badmeubelen

Assen Installatietechniek is de specialist in Sleen als het gaat om badmeubelen. Wij hebben in ons assortiment de Nederlandse A-merken Primabad en Thebalux.

De Collectie van Primabad badmeubelen

In de badkamer is een passend meubel geen overbodige luxe. Het moet voldoende opbergruimte bieden, een praktische indeling hebben, mooi zijn en kwaliteit uitstralen. Primabad bied een ruim assortiment meubellijnen voor zowel kleine als ruim bemeten badkamers.

Primabad badkamermeubelen worden vervaardigd van hoogwaardige materialen en voorzien van een onberispelijke afwerking. Primabad  stelt hoge eisen aan de badkamermeubelen en staat voor kwaliteit, service en een lange levensduur. Dit alles uiteraard tegen een redelijke prijs.

Vraag Assen Installatietechniek naar de mogelijkheden van Primabad of klik hier voor meer informatie.

 

 

Over Thebalux badkamermeubelen

Uw badkamer is pas áf met Thebalux, fraaie en praktische badkamermeubelen waarvan u jaren kunt genieten. Een compleet programma aan badmeubels in vele maten. Luxe badkamerkasten, prachtig vormgegeven wastafels, design spiegels en praktische spiegelkasten. Alle badkamermeubelen van Thebalux worden in Nederland geproduceerd. Ze zijn volledig vervaardigd van hoogwaardig plaatmateriaal en voorzien van kwaliteitsbeslag.

Vraag Assen Installatietechniek naar alle mogelijkheden van Thebalux of klik hier voor meer informatie.

 

 

Gratis info/advies over Badmeubelen? Neem contact op!

Assen Installatietechniek gaat verder!

Assen Installatietechniek heet u van harte welkom op de vernieuwde website. 
Assen Installatietechniek is uw betrouwbare partner als het gaat om badkamers, comfort sanitair, wand- en vloertegels, verwarming en duurzame energie oplossingen.