Honeywell Evohome

Honeywell Evohome

Een conventionele kamerthermostaat werkt doorgaans prima. Maar wanneer u behoefte heeft aan meer comfort, een lagere energierekening en meer controle over de verwarming in huis, dan is het zeker het overwegen waard om eens verder te kijken naar wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is. Assen Installatietechniek laat u graag kennismaken met Evohome. 

Wat is Honeywell Evohome?

Evohome is een gebruiksvriendelijk systeem van het merk Honeywell, dat een optimale controle over uw verwarmingssysteem mogelijk maakt – altijd en overal! Via het centrale Evohome bedieningspaneel kunt u heel eenvoudig de temperatuur in elke kamer van uw woning instellen. Maar u kunt de verwarming ook bedienen via de Evohome app op uw smartphone of tablet. U kunt een verwarmingsschema opstellen dat perfect is afgestemd op uw levensstijl, en zones in uw woning creëren welke op een overzichtelijke manier beheerd kunnen worden. Of u nu beschikt over vloerverwarming of een CV-ketel met bijbehorende radiatoren, Evohome kan op vrijwel elk verwarmingssysteem worden aangesloten. En omdat het een draadloos systeem is, kan het zeer snel en gemakkelijk geïnstalleerd worden; er hoeft dus geen sloopwerk aan te pas te komen. 

Energie besparen met Honeywell Evohome

Met Evohome kunt u uw huis verwarmen waar en wanneer dat nodig is. U kunt het dus ook uitschakelen op tijden en plekken waar het niét nodig is. En dat betekent weer dat u flink kunt besparen op uw maandelijkse energierekening! 

Brochure Honeywell Evohome

Download de brochure via de volgende link: Download brochure

Meer weten over Honeywell Evohome?

Wilt u meer weten over Evohome, of wilt u graag direct een offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met Assen Installatietechniek! 

Gratis info/advies over Honeywell Evohome? Neem contact op!

Assen Installatietechniek gaat verder!

Assen Installatietechniek heet u van harte welkom op de vernieuwde website. 
Assen Installatietechniek is uw betrouwbare partner als het gaat om badkamers, comfort sanitair, wand- en vloertegels, verwarming en duurzame energie oplossingen.