CV ketelvervanging

CV ketel vervangen

Het tijdig vervangen van uw CV-ketel is van essentieel belang om het klimaatcomfort in huis te waarborgen. De meeste CV-ketels kunnen, afhankelijk van hoe goed ze onderhouden zijn, wel zo’n 15 jaar mee. Daarna is het toch echt tijd voor een nieuwe. Te lang wachten met het vervangen van uw CV-ketel kan voor allerlei problemen zorgen, om nog maar niet te spreken van de veiligheid die in het gedrang komt. 

Energie besparen door cv ketel te vervangen

Het vervangen van uw CV-ketel is natuurlijk nodig als uw huidige ketel niet meer te repareren is, of als de prestaties te wensen overlaten. Maar wist u dat u met een nieuwe CV-ketel een flinke besparing kunt realiseren? De moderne CV-ketels zijn namelijk een stuk zuiniger dan de ketels die 15 jaar geleden verkrijgbaar waren. Een nieuwe CV-ketel vergt natuurlijk een investering, maar doordat u een besparing kunt realiseren op het verbruik, het comfort kan verhogen en de onderhoudskosten kunt wegstrepen is deze investering er één die wij als specialist zeker aanraden.

 

Merken cv ketels

Assen Installatietechniek is dealer van de merken Nefit, Intergas en Remeha. Wilt u weten welke type CV-ketel voor uw specifieke situatie het meest geschikt is, ga dan naar onze ketelwijzer.

Gratis info/advies over CV ketelvervanging? Neem contact op!

Assen Installatietechniek gaat verder!

Assen Installatietechniek heet u van harte welkom op de vernieuwde website. 
Assen Installatietechniek is uw betrouwbare partner als het gaat om badkamers, comfort sanitair, wand- en vloertegels, verwarming en duurzame energie oplossingen.