Keuren elektrische installaties

Keuren elektrische installatie Nen 3140 - Nen 1010

Verschil tussen NEN 3140 en NEN 1010

Als specialist in elektrotechniek verrichten we NEN 3140 keuringen en inspecties en NEN 1010 keuringen en inspecties. Wat is het verschil?

De norm NEN 1010 geldt voor nieuwe installaties, terwijl NEN 3140 van toepassing is op bestaande installaties. Elektrische installaties mogen worden geïnspecteerd aan de hand van de norm die van kracht was tijdens de aanleg van een installatie.
NEN 1010 is de norm voor het ontwerpen en aanleggen van een elektrische installatie, terwijl NEN 3140 voorschriften bevat voor het veilig gebruik van een installatie, de periodieke inspectie van elektrische apparaten en de inspectie van bestaande elektrische installaties.

NEN 1010 keuringen en inspecties door Assen Installatietechniek

Als erkend installatiebedrijf met ruim 37 jaar ervaring op het gebied van elektrotechniek, weten we als geen ander wat de wettelijke kaders en eisen zijn voor nieuwe en bestaande installaties. Om te zorgen dat uw installaties aan die kaders voldoen, verrichten we NEN 1010 keuringen en inspecties. Aan de hand van de voorschriften in de norm kijken we of uw installaties veilig en wettig zijn. Wanneer we uw installaties goedkeuren, weet u zeker dat ze veilig kunnen worden gebruikt. Soms doen we aanbevelingen of moeten we u verplichten om aanpassingen door te voeren om de veiligheid en continuïteit van uw installaties te garanderen. Door die aanbevelingen en verplichtingen op te volgen, zorgt u voor gemoedsrust bij uw medewerkers en beschermt u uw bezittingen en bedrijfsprocessen.

Wilt u meer weten over NEN 1010 keuringen en inspecties? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Gratis info/advies over Keuren elektrische installaties? Neem contact op!

Assen Installatietechniek gaat verder!

Assen Installatietechniek heet u van harte welkom op de vernieuwde website. 
Assen Installatietechniek is uw betrouwbare partner als het gaat om badkamers, comfort sanitair, wand- en vloertegels, verwarming en duurzame energie oplossingen.