Virtual reality

Het was toekomstmuziek, maar je kunt nu al, bij het ontwerpproces in onze showroom, met een virtual reality bril rondlopen in je zojuist ontworpen badkamer!

Wat innovatie betreft lopen we vaak vooraan op het gebied van het ontwerpen van badkamers. We geven al jaren de bijzondere mogelijkheid om samen met de klant een nieuwe badkamer te ontwerpen op de computer, waarmee alle wensen zichtbaar gemaakt worden. Een beamer projecteert dit hele gebeuren levensgroot, en in 3D, op een wand, waardoor het ontwerp van alle kanten is te bekijken. Dit geeft je als klant het gevoel dat je haast de pas ontworpen badkamer in kunt lopen.

Maar het gaat nog verder! Eigenaar Arno Assen heeft een passie voor de nieuwste trends en gadgets. Hij vindt het een uitdaging om mee te gaan met de tijd en nieuwigheden uit te proberen om de klanten zo goed mogelijk te bedienen en voor te lichten, zodat de aanschaf van de nieuwe badkamer in alle facetten optimaal begeleid kan worden.

Als één van de weinige bedrijven in ons land kun je bij ons in je eigen ontwerp rondlopen (!), en de ruimte van binnenuit bekijken en ervaren op ware grootte. Het eigen ontwerp van je droombadkamer wordt vanuit de computer doorgegeven naar een virtual reality bril. Voor elk oog afzonderlijk wordt hetzelfde beeld geprojecteerd, maar dan net een fractie anders, waardoor je echt diepte ervaart.

Heb je de bril eenmaal op dan wordt de echte werkelijkheid vervangen door een virtuele werkelijkheid, en sta je middenin je eigen nieuwe badkamer!

In welke richting je ook kijkt, je ervaart je droombadkamer zoals je die ook ervaart als we het ontwerp in je eigen huis hebben uitgevoerd. Als je door je knieën gaat zie je de ruimte zelfs zoals een kind het beleefd. Andere mensen (in de echte ruimte) kunnen precies meekijken op het grote scherm waar de persoon met de vr-bril naar kijkt op dat moment. En uiteraard is communiceren met elkaar ook mogelijk. Dit biedt ongekende mogelijkheden omdat je nu kunt zien of een wastafel en de douche bijvoorbeeld niet te dicht bij elkaar staan, of dat je toch liever het bad in de andere hoek wil hebben, waar nu de inloopdouche gepland is, enz.

Het ontwerp kan dan daarna nog gemakkelijk aangepast worden zodat het helemaal naar je zin is.

Een totaal nieuwe eigentijdse ervaring; natuurlijk bij Assen installatietechniek & badkamers! We zien je graag!

Gratis info/advies over Virtual reality? Neem contact op!

Assen Installatietechniek gaat verder!

Assen Installatietechniek heet u van harte welkom op de vernieuwde website. 
Assen Installatietechniek is uw betrouwbare partner als het gaat om badkamers, comfort sanitair, wand- en vloertegels, verwarming en duurzame energie oplossingen.