Radiatoren

Stijlvolle radiatoren

De meeste mensen beschikken over conventionele, niet al te fraai ogende radiatoren. Het is dan ook geen wonder dat veel mensen ze maar proberen te ‘verstoppen’ achter gordijnen en meubilair. Maar dit komt de warmteoverdracht in huis natuurlijk niet ten goede. Een veel betere oplossing is om eens te kijken naar een radiator die wél de gewenste uitstraling biedt. Ja, er zijn tegenwoordig zeer stijlvolle designradiatoren verkrijgbaar!

JAGA LOW-H2O VERKOZEN TOT ZUINIGSTE RADIATOR

Ben je een huis aan het bouwen of renoveren, toe aan een nieuwe radiator, of wil je een duurzamer exemplaar? De Jaga Low-H2O radiatoren zijn door Kiwa Technology 

gekozen tot de zuinigste radiator van Nederland dus zeker de moeite waard voor jouw interieur.

 

Henrad Softline ECO

Uniek aan de Henrad ECO radiator is het concept waarbij de directe instroom van warm water eerst in de voorste plaat plaatsvindt waardoor deze een hogere temperatuur heeft.

Klik op de onderstaande afbeelding voor meer informatie!

Meer weten?

Assen Installatietechniek kan voor u in kaart brengen wat de mogelijkheden zijn en u een passende radiator bieden. Uiteraard kunnen wij uw nieuwe radiatoren ook voor u installeren en direct waterzijdig voor u inregelen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie! 

 

Gratis info/advies over Radiatoren? Neem contact op!

Assen Installatietechniek gaat verder!

Assen Installatietechniek heet u van harte welkom op de vernieuwde website. 
Assen Installatietechniek is uw betrouwbare partner als het gaat om badkamers, comfort sanitair, wand- en vloertegels, verwarming en duurzame energie oplossingen.