Douche WC

Douche wc

Assen Installatietechniek is dé sanitair specialist van Sleen en omstreken. Op deze pagina willen we u graag kennis laten maken met Geberit AquaClean, een innovatieve douche WC waarmee u op een aangename manier met water wordt gereinigd. Voor een optimaal comfort en nog meer hygiëne!

Over Geberit AquaClean

Geberit AquaClean biedt u een serie met douche WC’s die uw onderlichaam met een aangename, warme douchestraal reinigen. Eén druk op de knop, en u ervaart een ongeëvenaard gevoel van frisheid en hygiëne. Daarbij biedt Geberit AquaClean u een optimaal gebruiksgemak; uw douche WC wordt bediend via een overzichtelijk bedieningspaneel.

Installatie douche WC

Voor de installatie van een Geberit AquaClean douche WC zijn alleen maar een waterleiding en elektra aansluiting nodig. En deze zijn standaard al in elke toiletruimte en badkamer aanwezig. Uw normale toilet is zeer snel en gemakkelijk om te bouwen tot een waar wellness toilet. De aansluitingen voor elektriciteits- en watertoevoer en de bevestiging voor montage aan de wand worden netjes in het keramiek geïntegreerd en dus niet zichtbaar. Assen Installatietechniek kan uw huidige toilet al binnen één dag vervangen!

Service en onderhoud

Een Geberit AquaClean douche WC is bijzonder eenvoudig te reinigen. Ook het onderhoud is zeer beperkt en kunt u gemakkelijk zelf uitvoeren. Mocht u desondanks ooit problemen ervaren met uw douche WC, dan staan de specialisten van Assen Installatietechniek altijd voor u klaar.

Advies op maat

Wilt u graag meer weten met betrekking tot de verschillende modellen of de voordelen van een  Geberit AquaClean douche WC? Neemt u dan contact op met Assen Installatietechniek in Sleen. Uiteraard kunt u ook altijd bij ons terecht voor een deskundig advies of een vrijblijvende offerte.

Gratis info/advies over Douche WC? Neem contact op!

Assen Installatietechniek gaat verder!

Assen Installatietechniek heet u van harte welkom op de vernieuwde website. 
Assen Installatietechniek is uw betrouwbare partner als het gaat om badkamers, comfort sanitair, wand- en vloertegels, verwarming en duurzame energie oplossingen.