Villeroy & Boch Wellness

Beleef Villeroy & Boch Wellness

Laat u onderdompelen in de wereld van Villeroy & Boch en laat u verleiden door de Villeroy & Boch Badkamer en wellness producten.

Want de badkamer is allang niet meer alleen de ruimte waar je doucht. De badkamer heeft zich ontwikkeld tot een wellnessruimte waar je elke dag gebruik van maakt om je te reinigen en om te relaxen.

U zult verbaasd zijn hoe een functionele badkamer dan ook kan veranderen in een plek voor rust en ontspanning. Hoogwaardige Villeroy & Boch badkuipen en Villeroy & Boch whirlpools nodigen uit tot relaxen.

Zeker met de producten van Villeroy & Boch waarvan Assen Installatietechniek dealer is.

Plaatsbesparende badkuipen, wastafels en kasten benutten bovendien elke hoek van een kleine badkamer optimaal. Wanneer u 's ochtends eerst de badkamer ingaat, zorgt u ervoor dat dit meteen een van de mooiste momenten van de dag wordt!

Laat bij Assen Installatietechniek uw wens van een persoonlijke droombadkamer in vervulling gaan en ontdek in de showroom van Assen Installatietechniek de  creatieve en betoverende ideeën voor de badkamer van Villeroy & Boch. Of het nu gaat om een kleinere gastenbadkamer of een luxueus toevluchtsoord voor pure ontspanning.

 

Gratis info/advies over Villeroy & Boch Wellness? Neem contact op!

Assen Installatietechniek gaat verder!

Assen Installatietechniek heet u van harte welkom op de vernieuwde website. 
Assen Installatietechniek is uw betrouwbare partner als het gaat om badkamers, comfort sanitair, wand- en vloertegels, verwarming en duurzame energie oplossingen.