Zonneboilers

Zonneboiler

Gebruik maken van gratis energie. Het lijkt een verre droom, maar dat is het niet. Integendeel, ook u kunt profiteren van de gratis energie van de zon! Assen Installatietechniek informeert u graag over de mogelijkheden van zonneboilers.

Energie besparen met een zonneboiler

Het spreekt voor zich dat het aanschaffen en installeren van een zonneboiler een investering vergt. Maar doordat u flink gaat besparen op uw energieverbruik, zult u deze investering ook snel weer terugverdienen. En gezien het feit dat de energieprijzen alleen maar omhoog gaan, zal het financiële voordeel dat u behaalt met een zonneboiler alleen maar groter worden.  

Zonneboiler advies op maat:

Wilt u weten wat de investering is voor een zonneboiler en hoeveel u hiermee kunt besparen? Dit kunnen we eenvoudig nagaan door uw huidige verbruik in kaart te brengen. Neem gerust contact op met Assen Installatietechniek voor een offerte op maat.  

Assen Installatietechniek gaat verder!

Assen Installatietechniek heet u van harte welkom op de vernieuwde website. 
Assen Installatietechniek is uw betrouwbare partner als het gaat om badkamers, comfort sanitair, wand- en vloertegels, verwarming en duurzame energie oplossingen.