Zonneboilers

Zonneboiler

Gebruik maken van gratis energie. Het lijkt een verre droom, maar dat is het niet. Integendeel, ook u kunt profiteren van de gratis energie van de zon! Assen Installatietechniek informeert u graag over de mogelijkheden van zonneboilers.

Energie besparen met een zonneboiler

Het spreekt voor zich dat het aanschaffen en installeren van een zonneboiler een investering vergt. Maar doordat u flink gaat besparen op uw energieverbruik, zult u deze investering ook snel weer terugverdienen. En gezien het feit dat de energieprijzen alleen maar omhoog gaan, zal het financiële voordeel dat u behaalt met een zonneboiler alleen maar groter worden.  

Zonneboiler advies op maat:

Wilt u weten wat de investering is voor een zonneboiler en hoeveel u hiermee kunt besparen? Dit kunnen we eenvoudig nagaan door uw huidige verbruik in kaart te brengen. Neem gerust contact op met Assen Installatietechniek voor een offerte op maat.  

 

Minimaal € 500,- subsidie
bij aanschaf van een nieuwe zonneboiler!

Klik hier voor meer informatie!

Gratis info/advies over Zonneboilers? Neem contact op!

Assen Installatietechniek gaat verder!

Assen Installatietechniek heet u van harte welkom op de vernieuwde website. 
Assen Installatietechniek is uw betrouwbare partner als het gaat om badkamers, comfort sanitair, wand- en vloertegels, verwarming en duurzame energie oplossingen.