Historie

Historie Assen Installatietechniek

Assen Installatietechniek werd in 1979 opgericht door Jan Assen. Vanuit een winkelpand in Sleen concentreerde hij zich in eerste instantie op de verkoop van bruin- en witgoed en het uitvoeren van bescheiden installatiewerkzaamheden. Door zich met hart en ziel in te zetten en kwaliteit te leveren, wist Assen Installatietechniek in korte tijd regionale bekendheid te verwerven.

In 1987 werd de winkelruimte uitgebreid met onder meer de komst van een sanitaire showroom. De daaropvolgende jaren kende het bedrijf een niet te stoppen groeispurt. Hoogtepunt was de overname van het in Westerbork gevestigde elektrotechnisch bedrijf Weggemans in 1996. Wederom vergrootte Assen Installatietechniek haar dienstenaanbod én werkgebied.

Eind jaren negentig groeide het installatiebedrijf opnieuw uit haar jasje. Besloten werd het huidige en op groei ingerichte pand aan de Meulenakker in Sleen te bouwen. De oude locaties in Sleen en Westerbork werden opgeheven en samengevoegd op deze nieuwe, ruim 2200 vierkante meter grote locatie, die in april 2001 haar deuren opende.

Kort na het betrekken van het nieuwe pand nam zoon Arno in 2005 het roer over van Jan. Onder zijn leiding staat Assen Installatietechniek haar klanten nog steeds met raad en daad bij op het gebied van sanitaire en installatiewerkzaamheden.

 

 

 

 

Assen Installatietechniek gaat verder!

Assen Installatietechniek heet u van harte welkom op de vernieuwde website. 
Assen Installatietechniek is uw betrouwbare partner als het gaat om badkamers, comfort sanitair, wand- en vloertegels, verwarming en duurzame energie oplossingen.