AquaBlade

28-06-2016

Tonic II met innovatieve AquaBlade® waterval spoeltechniek:

De ultieme combinatie van stijl & prestatie.

Is een wc maar een wc? Niet voor Ideal Standard. De specialist in complete badkameroplossingen heeft de revolutionaire spoeltechnologie AquaBlade® ontwikkeld. Daarmee gaat Ideal Standard nog een stap verder dan de randloze wc’s, zowel in comfort als in design.

Als toonzettende ontwikkelaar van complete badkameroplossingen heeft Ideal Standard een reputatie hoog te houden. Met AquaBlade® schrijft Ideal Standard een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van de wc-spoeltechniek.

Het AquaBlade® waterval spoelsysteem is ontworpen met eenvoudige strakke lijnen en moderne vormgeving. Een esthetisch ontwerp met een optimale spoelprestatie als uitgangspunt. Er is geen overhangende rand die een schaduw werpt zodat alleen de vloeiende lijnen van de binnenzijde van het toilet zichtbaar zijn.

De AquaBlade® waterval spoeltechniek staat garant voor een bijzonder fraai design en ongeëvenaard spoelresultaat. De extra hoog gepositioneerde en smalle spoelopening creëert een “waterval” vanaf de toiletrand die samen met twee sterke waterstralen voor een extra krachtige spoeling zorgen. De AquaBlade® waterval spoeltechniek garandeert een 100% reiniging van het complete spoelvlak onder de spoelopening. Dit zorgt voor extra hygiëne en geeft een groot schoonmaakgemak. Door de gestroomlijnde waterstralen zijn de closets ook stiller dan bestaande spoelsystemen.

In de nieuwe Tonic II serie bewijst AquaBlade® dat de superieure spoeltechniek en hygiëne optimaal samen gaan met een uitmuntende vormgeving. De AquaBlade® technologie wordt in de Tonic II en DEA serie toegepast bij het wandcloset met blinde bevestiging en de closetcombinaties.

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom! 

Assen Installatietechniek gaat verder!

Assen Installatietechniek heet u van harte welkom op de vernieuwde website. 
Assen Installatietechniek is uw betrouwbare partner als het gaat om badkamers, comfort sanitair, wand- en vloertegels, verwarming en duurzame energie oplossingen.