"goede prijs-kwaliteitverhouding, waarbij persoonlijke aandacht en vakmanschap hoog in het vaandel staan"

21-02-2017

Samen met de heer en mevrouw De Groot hebben we twee badkamers ontworpen en volledig bij hen geïnstalleerd. Een mooie klus waar een aantal van onze mensen met hun eigen disciplines aan gewerkt hebben.

Tijdens een laatste bezoek wilden de opdrachtgevers dit nog even kwijt:

 

Cees:

‘We hebben dit huis 30 jaar geleden als een casco gekocht en daarna het hele huis met eigen handen volledig verbouwd en ingericht. Ook de badkamer beneden heb ik toen zelf voor mijn rekening genomen. Die was inmiddels aan vervanging toe, en ook boven wilden we nu graag een badkamer hebben. Deze keer hebben we besloten om dit uit handen te geven aan Assen installatietechniek & badkamers’.

Lia:

‘Ik zag het eerst niet zo zitten, zo’n verbouwing, maar wat heeft het ontzettend goed uitgepakt. Er zijn hier verschillende mannen aan het werk geweest, maar ze waren allemaal aardig en correct, en aan het eind van de dag werd alles perfect opgeruimd. Dat heb ik als heel bijzonder ervaren’.

Cees:

‘Al vanaf het eerste moment dat we een gesprek hadden met Jan Assen, klikte het. Ook met Jolanda, die samen met ons het ontwerp heeft gemaakt hadden we een goed en structureel overleg. Doordat we altijd alles zelf hebben gedaan, mag ik wel zeggen dat we kennis van zaken hebben, en dat kwam in de ontwerpsessie prima bij elkaar. Al onze specifieke bouwtechnische ideeën zijn geïntegreerd in het totaal: we zijn zeer tevreden!’

Lia:

‘We zijn blij dat we doorgepakt hebben; de badkamers zijn helemaal naar ons idee geworden, en mooi geïntegreerd in ons huis’.

Cees:

‘We kunnen Assen van harte aanbevelen; ze hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding, waarbij persoonlijke aandacht en vakmanschap hoog in het vaandel staan’.

Assen Installatietechniek gaat verder!

Assen Installatietechniek heet u van harte welkom op de vernieuwde website. 
Assen Installatietechniek is uw betrouwbare partner als het gaat om badkamers, comfort sanitair, wand- en vloertegels, verwarming en duurzame energie oplossingen.