Prijzenregen bij Assen installatietechniek & badkamers!

24-07-2019

Prijzenregen bij Assen installatietechniek & badkamers!

Assen installatietechniek & badkamers heeft een grote groep bezoekers van de Open Dagen van 14 en 15 juni jl. in het zonnetje gezet met de uitreiking van mooie prijzen.

 

Het bedrijf, dat 40 jaar bestaat, heeft dit feit gevierd met feestelijke Open Dagen waar honderden mensen van genoten hebben. Al die bezoekers konden bij de entree een formuliertje invullen, en in een grote kom deponeren, waaruit een week later de prijswinnaars getrokken zijn.

Afgelopen zaterdagmiddag 13 juli op was de uitreiking, tijdens een geanimeerde bijeenkomst met koffie en wat lekkers, in de vernieuwde showroom aan de Meulenakker in Sleen. Na een welkomstwoord van Arno Assen werden de prijswinnaars voorgelezen die vervolgens hun gewonnen cadeau in ontvangst mochten nemen.

 

De hoofdprijs zat in een enorme zware kartonnen doos, met daarin een Remeha HR ketel. Zoiets overhandig je niet zo gemakkelijk, maar een mooi zomers boeket kon dit oplossen. Andere prijzen waren luxe pakketen van Rituals en Therme, een paar stoere drones en diverse JBL-luidsprekers. De gelukkige winnaars zijn op camera vastgelegd om de middag af te ronden.

 

Voor dit jubileumjaar is ook de showroom prachtig vernieuwd met de nieuwste technieken op het gebied van installatietechniek en badkamers om zo een goed beeld te geven van wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is. En dat is veel: klassiek of modern, kleurrijk of stijlvol zwart, natuurlijk of industrieel, maar altijd duurzaam en volgens de laatste inzichten.

Iedereen is van harte uitgenodigd om langs te komen aan de Meulenakker in Sleen om inspiratie op te doen of om te kijken hoe het huis klaar gestoomd kan worden voor een duurzame toekomst!

Assen Installatietechniek gaat verder!

Assen Installatietechniek heet u van harte welkom op de vernieuwde website. 
Assen Installatietechniek is uw betrouwbare partner als het gaat om badkamers, comfort sanitair, wand- en vloertegels, verwarming en duurzame energie oplossingen.