Visie

Visie

Assen Installatietechniek staat bekend om zijn flexibele, proactieve en klantgerichte instelling. Het bedrijf stelt hoge kwaliteitseisen aan haar producten en staat borg voor een hoogwaardige dienstverlening. Ook wordt actief meegedacht met de klant: van concept tot uitvoering.

Het personeel van Assen Installatietechniek bestaat uit echte vakmensen, die dankzij hun uitgebreide vakkennis en vaardigheden elk project bij voorbaat al tot een succes maken. Dankzij het directe klantcontact worden klantwensen probleemloos vertaald naar concrete acties. Kwaliteit staat dan ook hoog in het vaandel. Afspraken worden altijd nagekomen en eventuele problemen in goed overleg opgelost.

Een reputatie waar Assen Installatietechniek met trots op buigt, is die van ‘groene’ en duurzame installatie specialist. Assen Installatietechniek is namelijk dé specialist op het gebied van duurzame oplossingen. Het bedrijf beschikt over een ruim assortiment aan energiebesparende producten, ook op sanitair gebied. 

 

Assen Installatietechniek gaat verder!

Assen Installatietechniek heet u van harte welkom op de vernieuwde website. 
Assen Installatietechniek is uw betrouwbare partner als het gaat om badkamers, comfort sanitair, wand- en vloertegels, verwarming en duurzame energie oplossingen.